Saturday, May 23, 2009

First week p kuliah...

Hehehe... Akhirnya, fifa tahu juga pengalaman ddk dlm bilik kuliah... Mcm2 yg dipelajari sihh... Bukan dari lecture je tp dari student tu sendiri... Muahaha... Pelik2 n mcm2 perangai yg fifa jumpa dkt matrik ni... Ni la kehidupan kan ?


Erm... Kalau nak tahu... Time dlm bilik kuliah tu, mcm2 bunyi kita boleh dengar... Bunyi dari suara lecture tu memang la wajib... Tapi... Byk diiringi dgn bunyi2 lain.... Misalnya ? Hehehe... Bunyi calculator jatuh... Bunyi buku2 jatuh... Bunyi org sedawa pun ada tau !!! Hohoho...


N dlm happy2 p kuliah ni... Fifa ada pengalaman yg x berapa best juga... Nak tahu apa ? Calculator fifa kena curi laaa... Benci + Geram btl !!! Tapi last2 fifa redha je... Nak buat mcm mana... Benda dah berlaku... Yg fifa mampu sekarang ni ialah berdoa supaya org yg buat tu supaya insaf je laa... Dah la time awal2 dkt matrik ni byk pakai duit... Calculator pula hilang... Aduhai... Sabar je la...

3 comments: