Wednesday, February 25, 2009

Kenangan Semasa Ke Gunung Senyum...


Kalau nak tahu... Ni la Gunung Senyum... Ngee... Hehehe... Time tu sekolah fifa ada buat perkhemahan bersepadu... Fifa pun join la sekali coz walaupun sebagai ank jati pahang, fifa x pernah pun pergi lagi ke Gunung Senyum tu, so, itulah first time diri fifa ni menjejakkan kaki ke Gunung Senyum... Huhuhu...

Jom ikuti perkembangan2 yg berlaku time fifa dkt sana... Jom3 !!!



Tapi sblm tu, ni la pic kami semua sblm bertolak ke Gunung Senyum...Time ni semuanya tgh bersemangat mendengar taklimat yg cikgu fifa katakan... Tapi rasanya mereka semua ni bersemangat bknnya utk mendengar apa yg cikgu cakapkan tapi tgh bersemangat n excited utk pergi ke Gunung Senyum !!! Termasuk la fifa ni !!! Hahahaha... Sebenarnya kalau diteliti pic ni betul2... Mcm2 gaya yg telah dipertontonkan bila tgh khusyuk mendengar taklimat (alaa... sebenarnya ada yg sdg khusyuk membayangkan mereka ni dah sampai ke Gunung Senyum... Btl x ?). Gaya mereka ada yg mcm nak cari gaduh, ada yg mcm sdg berkawad, ada yg terpaksa menyengetkan kepala utk melihat cikgu, ada yg sdg bercekak pinggang n ada juga yg bercekak pinggang sambil memandang kamera !!! Adess... Pandang cikgu tu, buat apa pandang kamera ni ? Hehehe...



Ni la antara panorama2 dkt Gunung Senyum... Mmm... Byknye lumut kan !!! Actually dlm tasik ni ada lintah n pacat tau !!! Eeeeeeeee.... Gelinye laa... Hahaha...



Nampak x yg mcm menara tu ? Haa... Tu la tempat utk flying fox !!! Yea !!! Best !!! Time tu, habis basah kuyup kami semua coz bila buat flying fox tu... Kita org akn jatuh dlm tasik tu... Eeeee.... Banyak lintah laaa... Huhuhu... Gelinye la... Mana x nya, time dlm tasik tu, fifa boleh nampak beberapa ekor lintah yg sdg menari2 dkt tepi fifa... Adess... Dgn gumbiranya lintah tu lalu dkt sebelah fifa tau !!! Huhuhu...



Yg ni pula... Time sblm kami semua meneroka ke dlm gua...



Time dlm gua... Sunyi je...



Ni pula ahli bomba sdg buat demo cara memadamkan api...

Akhir sekali, walaupun semua ni dah berlalu tapi setiap perkara n peristiwa time dkt Gunung Senyum tu akn fifa abadikan dlm memori fifa buat selamanya...

4 comments:

  1. ni bru gunung senyum..gunung sedeyh,gunung hepi,xde ek..hoho..

    ReplyDelete
  2. Hehehe...
    Agaknya dgn kehadiran zul ni nnti maka akn wujud la nama2 gunung berikut !!
    Hahaha.. ^-^

    ReplyDelete
  3. Boleh..
    Gunung tu boleh senyum tau !!
    tapi ngan org2 yg tertentu je la..
    hehehehe...

    ReplyDelete