Tuesday, February 24, 2009

Rindu...

Rindu la dkt school n kwn2... Tetiba je rasa mcm nak duduk balik dlm kelas n dgr cikgu mengajar... But x nak la buat kerja sekolah tu... Hehehe... Entah la... Sekarang ni baru la fifa percaya yg seseorg tu akn rindukan semula zaman persekolahannya bila semuanya dah berlalu... Dulu fifa rasa pelik n hairan juga... Mana x nya, time form 5 dulu... Punya la x sabar2 nak tamatkan alam persekolahan ni !!! Bila hari terakhir peperiksaan SPM dijalankan punya la fifa happy yg teramat2 sgt... Hahaha... Kantoi la pula !!! Tapi mmg betul tau, perasaan time tu sukar utk digambarkan... Rasa mcm satu batu berat telah pun dilepaskan dari bahu fifa... Rasa lapang je...

But sekarang terbalik pula jadinya bila hari2 yg fifa lalui kini sunyi tanpa gelak ketawa dgn senyuman cikgu2 n kwn2... Mmm... I really2 miss u all laa...


Fifa rindu dgn kwn2 fifa yg pelbagai-bagai gaya n ragam yg sememangnya mencerminkan personaliti masing2... Ada yg suka tidur , ada yg suka menyakat, ada yg suka bercakap, n ada juga yg suka bergosip... Hahaha... Adat la kan ? Sampai ada sesuatu subjek tu dianggap sebagai waktu utk bergosip bg kwn fifa ni oleh seorang cikgu... Erm... Siapa la hamba Allah tu kan ? Hehehe... Tapi, time tu memang best !!! Ceria je... Mcm zaman kanak2 ribena !!! Miss that time...

No comments:

Post a Comment