Tuesday, February 24, 2009

Mcm2...

Mmm... Ptg tadi, time dkt ruang tamu... Adik bongsu fifa panggil fifa, katanya ada sesuatu yg ingin ditunjukkan... So, fifa pun pergi la dkt dia... Bila sampai je dkt dia... Dia suruh fifa angkat tangan kanan ke arah sisi n dia suruh fifa genggamkan tgn fifa... ( Dlm hati fifa tertanya-tanya juga apa yg sebenarnya ingin dilakukan oleh adik fifa ni...)

Tapi nak buat mcm mana... Layan je la... Hehehe... Lps tu dia tknkan tgn fifa ke bawah n dia suruh fifa cuba thn tgn fifa drpd terjatuh... I do like she ask !!! Kata penganggur terhormat !!! Mana ada benda yg nak dilakukan... Byk sgt masa terluang... So, buat je laa... Huhuhu...


Lps je dia cuba menjatuhkan tgn fifa tu, dia pun mengexplain apa sebenarnya motif yg dia lakukan tu... Nak tahu apa motifnya ? Kata adik bongsu fifa tu... Kalau tgn kita mudah terjatuh bila ditekan ke bawah... Itu maknanya daya ingatan kita ni lemah...


Tgn fifa mcm mana ? Hahahaha... Alhamdulillah, nasib baik la tgn fifa tu x mudah dijatuhkan... Itu maknanya... Daya ingatan fifa ni agak kuat la yer ? Hehehehe... Happy jap tadi... But malu2 juga bila dia explain mcm tu... Coz fifa ni cuma insan biasa je... x pandai mana pun...

4 comments:

  1. had0i~~
    haha~
    bab ingatan ni xyah test cmtu key p0n tau dah key ni mmg kal0 0rg tekan tgn sampai ke lutut le jwb nye, hehe!
    *se0rg yg ingatan lemah~

    ReplyDelete
  2. oppss~ lupe!
    haa..kan!
    tthanks 4 f0ll0wing

    *hugS~

    ReplyDelete
  3. Hehehe...
    Ye2 je kak key ni...
    Fifa rasa kak key merendah diri sgt ni...
    Walauapapun.. thx too.. ^-^

    ReplyDelete