Sunday, February 22, 2009

Lesen !!! Yea !!!

Mmm... baru2 ni... fifa ada ambil lesen kereta tau... First2 tu nervous la juga... Hehehe... Mana tidaknya, nak start enjin kereta pun fifa x tahu... Adess !!! Huhuhu... But nasib baik la cikgu yg mengajar fifa tu o.k, so x la takut sgt...

Time nak belajar tu... mcm2 soalan fifa tanya dkt cikgu tu... kesian cikgu tu kan !!! Hehehe... Nak buat mcm mana kalau dah dpt fifa ni jd anak muridnya... Fifa ni mmg la terkenal dgn sikap suka bertanya... Soalan yg x logik pun fifa boleh terfikir tau !!! Biasa laa, kata first time bawa kereta... So, secara gear automatiknya pelbagai soalan terlintas di fikiran fifa time dlm kereta tu... Hehehe...


Alhamdulillah... akhirnya tiba juga waktu yg plg mendebarkan bg sesiapa yg ingin mengambil lesen kereta !! Test JPJ laa apa lagi !! Hehehe... n everything is going smooth...

Yea !!! lesen kereta dah dpt !!!! Oh car !!! Here i come !!!

P/S: Utk lesen motor tu, insyaallah kalau x ada apa2 masalah fifa akn cuba buat dlm masa yg terdekat... ^-^

No comments:

Post a Comment