Wednesday, February 25, 2009

Nak Ikut !!!!

Hari ni kwn2 fifa p buat rombongan... Mereka buat rombongan ke school... Tunggu !!! Fifa nak ikut kamu semua sekali !!!! Huhuhu...Tapi fifa x boleh nak ikut laa... Sedih ni... But nak buat mcm mana... Coz kalau fifa ikut, terbengkalai la urusan2 rasmi dkt rumah fifa ni... Hahahaha... Sabar je laa... Ye la, kakak fifa kerja, abg dkt U, adik2 fifa pula p school... So, cuma hamba Allah yg ni je la yg tinggal... Fifa la tu... Hehehe... Walauapapun... Hari ni akn fifa lalui dgn penuh keriangan... Yea !!! Coz fifa dah suruh seorg kwn fifa ni kirim salam dkt kwn2 fifa yg lain... Kira terubat la juga hati fifa ni... Lagipun duduk dkt rumah ni n menyiapkan urusan2 rasmi pun best juga !!! Coz boleh tolong ibu fifa... Kesian ibu fifa nnti kalau fifa ikut kwn2 fifa tu p buat lawatan... x apa la, demi mu ibu yg nan tercinta fifa lupakan hasrat ku ini agar diri ibu bahagia !!!! Hehehe... Sayangggggg ibu !!!

No comments:

Post a Comment